7-374 minPer Anders Sårheim
7-482 minTrane
7-585 minTrane
8-589 minDaniel Nilssen

Vår tredje heimekamp på rad, denne gang i meget sure vêrforhold. Vi opnar kampen bra, og pressar Trane bra i starten. Vi vinner ballen høgt fleire gonger og skapar farligheter på kontring. Etter 13 minutt spelar Jan-Erik Tor fint gjennom på kanten. Han får lagt ballen på mål og Per er på plass og får pirka inn returen frå keeper. Nokre minutt seinare får vi frispark frå spiss vinkel. Daniel slår ballen hardt mot mål og går via ein Tranespelar og i mål. Ikkje mange minuttar seinare slepper vi Trane veldig enkelt til og dei får redusert etter å kome aleine med keeper. Vi mistar litt kontroll over kampen og sliter med presisjonen. Etter 35 minutt spelt får Trane utlikna etter at ein feilpasning på midten fører til brudd og kontring i mot. Vi går til pause på 2-2 etter ein heilt ok førsteomgang.

Vi bestemmer oss for at vi må opp med presisjon og guts i andreomgangen. Den planen fungerer bra og vi skorar tre kjappe. Først tar Thomas i mot eit oppspel og spelar Daniel fint igjennom som er sikker aleine med keeper. Like etterpå er det same oppskrift, men denne gang er det Kjell som spelar igjennom Daniel som fortsatt er like sikker. Kjell får æren av å føre oss opp i 5-2 ledelse etter at ballen detter ned i feltet og Kjell klinkar ballen via stolpen og inn. Trane får dessverre satt inn ei redusering etter ein tabbe i Viggoforsvaret. Heldigvis er Daniel i støtet og setter nok eit mål etter ein lekker avslutning med utsida av foten. Vi ser ut til å sikre kampen då Per setter sitt andre og vårt sjuande i det 74. minutt. Trane klarer likevel å skape eit lite snev av spenning då dei får to raske reduseringar, men det er isteden Daniel som setter spikere i kista med sitt femte mål for dagen. Vi vinn fortjent 8-5 og med tre runder igjen er det tre lag som ligg på 12 poeng i toppen.