7-5Thomas Grimstad
7-6Daniel Nilssen
8-6Fri
8-7Thomas Grimstad

Vi reiser til Espeland ein våt og sur søndagskveld for kamp mot tabelljumbo Fri. Vi får ein dårleg start på kampen då Fri går opp i leiinga tidleg. Vi hentar oss inn igjen og Adrian får utlikna med eit nydeleg hodestøt etter innlegg frå Martin. Dessverre er Fri gode til å ta vare på sjansane sine og skårar sitt andre. Vi går deretter inn i ein god periode og tar tidvis fram storspelet. Daniel skårar etter kontring og innlegg frå Tor. Adrian skårar deretter etter eit klikk-klakk angrep av beste sort. Vi går opp i 2-4 leiing etter at Jan-Erik får foten på eit innlegg frå Tor. Vi føler vi har tatt kontroll på kampen og burde skåra fleire mål. Slik gjekk det ikkje, og Fri går inn i ein periode der alt går inn og dei skårar fleire mål ut av ingenting. Vi går til pause på stillinga 6-4 og må ta oss saman skal vi få noko ut av denne kampen.

Vi tar kontroll i andre omgang, men Fri har parkert bussen. Dårleg presisjon og tempo gjer at vi slit med å skape sjansar. Fri får også andreomgangs første mål etter kontring. Vi får redusert ved Thomas og Daniel og vi har ballen omtrent heile andreomgang, men det er framleis langt mellom dei store sjansane for vår del. Like før slutt punkterer Fri kampen etter ei kontring. Det siste som skjer er at Thomas får satt inn ein trøystemål.

Ein svak kamp frå Viggo sin del. Det mangla på presisjon, tempo og innsats, men all ære til Fri som gjer ein god kamp og tar sin første siger i haust.