10-1Flaktveit
11-1Flaktveit
12-1Flaktveit
13-1Flaktveit

Viggo kjem ramlande inn på Viggo stadion minutter før kampstart. Vi rekk så vidt å skifte og legge ein kampplan før fløyta går. Vi bestemmer oss for å legge oss kompakt frå start og vere tolmodige. Planen fungerer godt dei første ti, men så får Flaktveit to raske, først etter eit bra skot og så etter straffe (felling i feltet). Vi har deretter ein god periode der vi står godt i mot defensivt. Samtlige jobbar hardt og vi skaper også ein del farligheter uten at vi klarer å sette ballen i mål. Frå halvtimen og ut kjem dessverre tre Flaktveitmål og vi går til pause med fem i sekken.

I pausen bestemmer vi oss for å å ha roen med ball og prøve å få til vårt eige spel. Dette fungerer nokså bra og vi skaper ein del sjansar. Vi sliter dessverre med effektiviten foran mål.

I løpet av første 15 går Flaktveit opp til 7-0. Vi skapar ein del sjansar og det er svakt at vi ikkje har skora. Det er vanskelig å stå i mot eit såpass godt fotballag som Flaktveit og det står 9-0 på tavla før vi får vår første (og siste) skoring. Daniel setter ballen fint nede i hjørnet etter pasning frå Tor. Vi øynar håp om å kunne sette fleire og Thomas har blant anna ein relativt heftig trippelsjanse, men mot slutten går det tungt defensivt og Flaktveit har tidvis klar bane mot mål. Det ender til slutt 13-1 og med det setter vi strek for ei frykteleg veke for Viggo 7ar.