4-249 minAndreas Bergsvik
4-356 minLøvHam
5-368 minChristian Lind Engelstad
5-474 minLøvHam

Ny heimekamp for oss, denne gang mot Løv-Ham. Vi startar kampen ok, men manglar litt på tempo og finspelet sitter ikkje umiddelbart. Vi har likevel grei kontroll på kampen og vi får kampens første mål etter 20 minutt. Andreas får eit hav av tid på venstrekanten og avsluttar mot lengste der sniken Thomas står og får ei tå på ballen. Vi merkar at Løv-Ham er usikre med ball i bakre ledd og bestemmer oss for å presse høgt. Dette fører til at vi ofte vinner ballen høgt og vi skapar ein del sjansar på det. Vårt neste mål kjem på corner då Christian lurer seg fri og setter corneren frå Tor direkte i mål. Vi har dessverre nokre sløve minutt etter dette og Løv-Ham får to kjappe og litt for enkle mål. Christian er heldigvis på jobb i dag og setter eit frispark ikkje lenge etterpå. Vi går til pause med 3-2 etter ein grei omgang.

Vi får også ein god start på andre omgang då Andreas styrer eit innkast i mål med hodet. Men Løv-Ham er farlegare no enn i første og vi mistar litt kontroll på markeringane på midtbana og i bakre ledd. Dei får redusert til 4-3, men Viggo svarar og Christian setter sitt tredje for dagen etter fint innlegg frå Tor. Løv-Ham får redusert endå ein gong, og dei siste 15 minutta er hektiske. Vi lever farleg og tar ikkje vare på mulighetane vi får til å drepe kampen (dei er mange og store..). Heldigvis klarer vi å dra i land sigeren og vi har heng på teten.

Igjen takk til lånespelarane frå a-laget som stiller opp på kort varsel og bidrar i aller høgaste grad. Også fint å ha Bobbo tilbake på bana og han gjer ein solid kamp mellom stengene.