2-2Kristoffer Årbakke
3-2Møhlenpris
3-3Jan-Erik Nordvik
4-3Møhlenpris

Ny kamp i flotte speleforhold på Møhlenpris. Vi går ut klare for å slå tilbake etter ein tung seriestart. Vi får dessverre eit uheldig mål i mot tidleg og ikkje lenge etter får Møhlenpris straffe etter ein høgst tvilsom hands i feltet. Thomas leverer ei god redning og ikkje lenger etter utliknar Marius til 1-1 etter eit bra skudd. Minuttet etter får Møhlenpris ei ny straffe etter nok ein hands og denne gangen blei det berre nesten redning frå Thomas. Vi spelar betre og betre utover i omgangen og skapar bra med sjansar. Dessverre bommar vi på dei fleste. 10 min før pause utliknar Krisoffer på bakre stolpe etter fint frispark frå Daniel. Vi pressar på bra mot slutten, men går til pause på 2-2.

Vi begynner 2. omgang dårleg og lar Møhlenpris få initiativet og dei går opp i 3-2 ledelse. Vi utliknar etter kvart med Jan-Erik etter ei flott avslutning. Dei siste 25 pushar vi på for seier og det er hawaiitilstandar på Møhlenpris. Vi køyrer mange folk opp i angrep, utan at vi klarer å få ballen i mål. Vi får også ein del kontringar i mot, men Thomas står bra og stoppar det som kjem. Kenti spelar også meget bra i forsvar i sin comebackkamp. Med fem minutt igjen går dessverre Møhlenpris opp i ledelsen og vi klarer ikkje svare før kampen er over. Eit surt tap i ein kamp der vi skorar omtrent ein tredjedel av måla vi burde. Dei fleste har nok eit par-tre grove missar på samvittigheten.