8-0Kristoffer Årbakke
8-1Nordhordland
9-1Espen Årbakke
9-2Nordhordland

Vi tar initiativet frå start og tar ledelsen ved Adrian etter fint forarbeid av Kjell. Ikkje lenge etterpå legger Kjell på til 2-0 på ein volley. Vi fortsetter å presse og spele bra og etter 20 min setter Robert 3-0 etter ein lekker hælflikk frå korner. Kenti styrer skuta i forsvar og vi slepper Nordhordland lite til. I dei siste 10 minutta skorar vi tre til, der det eine til Daniel var spesielt fint. Vi speler ut Nordhordland med nydeleg flikk-flakk spel og Daniel får æra av å sette ballen i målet. Vi går til pause på stillinga 6-0 i det som må seiast å ha vore ein meget godkjent omgang.

I andre omgang har vi dessverre ikkje same trykk og intensitet i spelet. Likevel går vi opp til 8-0 i løpet av dei første 15 etter to lekre mål av Kristoffer. Det første etter fint spel og nydeleg assist frå Marcin og det andre etter ei klassisk sålevending etterfulgt av ball i vinkel. Vi klarer dessverre ikkje å holde nullen, då Nordhordland reduserar til 8-1. Deretter skorar Espen etter nydeleg pass frå Kenti før Nordhordland får endå ein ball i mål og kampen ender 9-2. Deilig med årets første siger og soleklart årsbeste for vår del. Spesielt første omgangen var bra, nærmast prikkfri!