5-580 minAdrian Nohr
5-683 minPrzemek Wolicki
6-685 minArna-Bjørnar
7-690 minArna-Bjørnar

Haustens andre kamp gjekk mot Arna-Bjørnar i Arna. Dette er eit lag vi har spelt jamne og relativt oppheita kampar mot dei siste åra. Søndagens kamp var intet unntak. Arna kjem best i gong då dei etter uheldig forsvarsspel skorar omtrent før dommaren får sett i gong klokka. Vi hevar oss etter den dårlege starten og får i gang spelet vårt bra. Vi har mykje fint spel offansivt, men brenner også mykje sjangsar. Det må eit fint rykk til frå Szati før vi får satt ballen i mål. Han drar seg fri gjennom midten og skorar sikkert aleine med keeper. Ikkje lenge etter skorar Tor etter skudd frå distanse. Vi pressar på og skapar ein haug med store sjansar. Vi har tre i treverket på kort tid, blant anna smelte Szati eit frispark i tverra. Vi får svi for misbrukte sjansar og Arna setter inn utlikninga like etterpå. Vi går til pause på 2-2, men kunne fint ha skora 7-8 mål. Underteikna burde kanskje ha putta ein 4-5 mål aleine.

Vi startar andre omgang dårleg. For lite bevegelse og for dårleg tempo i ballen fører til at vi skapar lite. Arna er farlege på kontringar og effektive når dei får sjansen. Dei puttar to raske og leiar 4-2 etter halvtimen. Vi får redusert like etterpå etter nydeleg gjennomspel frå Szati til Espen som setter ballen sikkert i lengste. Arna svarer dessverre umiddelbart og går opp i 5-3 leiing. Vi gir ikkje opp og Espen skorar nok eit fint mål etter at han leikar seg gjennom forsvaret til Arna. Med ti minutt igjen får Adrian satt inn utlikninga og vi har verkeleg fått blod på tann. I det 83. minuttet skorar Szati leiarmålet. Vi prøver å sikre inn sigeren, men det går heller dårleg. Med fem minutt igjen får ein Arnaspelar drømmetreff og klinkar ballen i krysset frå 30 meter. Langt inne i overtida får Arna frispark etter at dommaren dømmer indirekte frispark då han meinar at Thomas tar ballen med henda utanfor feltet. Thomas er sterkt ueinig og det same er dei fleste på Viggo. Arna kliner ballen i mål på det indirekte frisparket og det er det siste som skjer i kampen. Eit fryktelig surt tap, men vi har mest oss sjølv å takk (dernest dommaren..).