3-575 minEspen Årbakke
3-680 minTor Naustdal Helgheim
3-783 minJan-Erik Nordvik
3-887 minThomas Grimstad

Årets siste kamp gjekk mot Årstad på Krohnsminde. Vi opnar kampen relativt dårleg og sliter med å få til noko spel. Vi slepper også Årstad tidvis vel lett til. Det er derfor Årstad som får det første målet etter eit fint satt frispark. Etter 23 min får Jan-Erik utlikna då han setter ballen kontant i mål frå 15 meter. Dessverre slepper vi Årstad til igjen og dei går rett opp i ny leiing etter dårleg forsvarsspel hos oss. Marius er gira på å rette opp og tar like greitt og klinar ballen via tverra og i mål frå langt hald. Rett før pause går Årstad opp i 3-2 leiing etter noko som må kunne seiast å vere ein under pari omgang frå vår side.

Vi bestemmer oss for å legge oss lågare i bana då Årstad slår mykje langt og vi sliter med det. Planen fungerer bra og Årstad sliter med å få til noko. Vi tar kontroll over banespelet, men sliter lenge med å skape sjansar. Etter 15 min får vi hol på byllen då Kjell vinner ballen på eigen halvdel, spaserer gjennom Årstad forsvaret og skorar. Ikkje lenge etter passar Espen ballen mot mål, Bobbo hoppar over og ballen trillar rett i mål. Espen setter også det neste og vi går opp i 3-5 leiing. Etter 80 minutt spelt skorar Tor frå kloss hald etter pasning frå Thomas. Tre minutt seinare blir ein Årstadspelar svimmel etter show frå Thomas. Han spelar deretter Jan-Erik fint igjennom som er får satt ballen i mål. Thomas får også æra av å sette siste spiker i kista etter at han blir spelt igjennom av Tor.

Deilig å ta ein siger i årets siste kamp, sjølv om det ikkje var årets prestasjon for vår del.