2-5 67 min
3-5 79 min Ove
3-6 83 min
4-6 87 min Eirik

Kretsen gitt oss feil bane, så kampen går på Nymark sin heimebane. Trott startar best og skapar ein farleg sjanse før minuttet er passert. Trott holde opp trøkket i starten og etter om lag 10 minutt kjem Trott gjennom på sin venstrekant, og får slått ein innlegg til ein Trott spelar som setter ballen bak Morten til 0-1.

Viggo kjem meir med i kampen og tar etter kvart over styring. Vi skapar og fleire sjansar til å utlikne, men får ikkje utteljing før det nærmar seg pause. Utlikninga kjem etter ein ball opp bakfrå som Roger og Eirik jobbar gjennom til Are som setter ballen i mål til 1-1.

Rett før pause får Trott eit frispark på eigen halvdel, ballen blir slått langt og Viggo skal berre avklare, men Trott får ballen med seg og setter inn 1-2, rett før dommaren bles av omgangen.

Andre omgang startar forferdelig for Viggo og før det går eit halvt minutt ligg ballen igjen bak Morten og stillinga er 1-3. Viggo hevar seg igjen og vi tar kontroll på kampen igjen. Etter ein times tid, spelar Viggo seg fint rundt på venstrekanten og Daniel sler eit innlegg som Eirik headar på mål, før Are er frampå å setter inn reduseringa til 2-3.

Viggo prøvar å holde oppe trykket, men Trott er farlege på overgangar. 2-4 kjem etter at Trott vinn på midten og fører framover og sender ein susar frå 20 som er klistra i hjørnet. Like etter kjem 2-5 etter at Viggo er uoppmerksomme.

Viggo forsetter å prøve å får utteljing etter at Kevin gjer flott forarbeid på høgrekanten før han spelar ballen til Ove som vender vekk ein forsvarar og setter ballen i mål til 3-5. Få minutt etter scorar Trott  igjen og aukar til 3-6. Siste målet i kampen kjem etter at Are sler eit frispark på mål som Eirik styrer inn til 4-6.

Nok ein gang bra innsats av Viggo, men vi blir hardt straffa for feil vi gjer og får mål imot på veldig ugunstige tidspunkt.