1-3 72 min
2-3  80 min Marius N.
2-4 89 min
2-5 90 min

Hauststemning når Viggo tok imot Eidsvåg. Ein jamn start på kampen der ingen av laga klara å skape nokon store sjansar. Eidsvåg får kampens første mål etter eit skot som Morten gir retur på og ein Eidsvåg spelar er nærmast på.
Resten av omgangen er jamspelt utan at nokon av laga får mål.

I andre omgang startar Viggo klart best og vi skapar fleire store sjansar. 7 minutt i omgangen setter Roger inn utlikninga etter flott forarbeid av Martin. Viggo held oppe trykket og vi er nære på å få inn eit ledarmål. I staden får Eidsvåg eit frispark på omlag 25 meter som dei skrur over muren og inn i nærmast hjørne.
Etter 72 minutt kjem Eidsvåg fram på sin høgrekant og sler eit innlegg som susar inn i lengste hjørne bak Morten.

Viggo prøvar å kome seg inn i kampen igjen, og 10 minutt før slutt får Marius N. kjempetreff frå 20 meter og ballen susar inn til 2-3. Viggo satsar offensivt og flyttar opp masse folk og skapar fleire sjansar til å utlikne, men klarar ikkje å få ballen i mål. Istaden kontrar Eidsvåg på slutten og får 2 kjappe scoringar slik at sluttresultatet blir 2-5.