5-1 80 min
6-1 85 min

Kamp referat:
Turen gjekk til Rubbestadneset denne laurdagen og vi gjekk på bana for å ta med tre poeng heim til Bergen. Slik skulle det ikkje går

Rubbestadnes startar best og første målet kjem etter omlag 10 minutt. Rubbestadnes pressar Viggo, men vi får avklart. Men Rubbestadnes sender ballen kjapt i bakrom og kan sette inn 1-0. Viggo hevar seg og utover omgangen har vi god kontroll på det som skjer. Rubbestadnes har mest ball men Viggo skapar mest farlege sjansar når vi utnyttar overgangane. Vi har og ein ball i mål etter at Kevin kjem på høgre og sler til bake til Eirik som setter ballen i mål, men blir avblåst for offside.

Like før pause har Rubbestadnes eit lang innkast som Viggo ikkje får klarert og Rubbestadnes setter inn 2-0.

Andre omgang startar med store sjansar til begge lag. Viggo skapar fleire sjansar ved at Sindre spelar Are i bakrom. Rubbestadnes som skapar og mange store sjansar, og Morten spelar ein strålande kamp og har mange veldig bra redningar. Rubbestadnes scorar likevel 4 mål i andre omgang i løpet av andre omgang. Viggo får eit mål etter at Stian spelar Are igjennom med keeper som han rundar og setter ballen i mål i fjerde kamp på rad.

Eit skuffande kamp av Viggo og vi tapar til slutt fortent, sjølv om 6-1 nok var i meste laget.