Vegard
Jørgen
1-0 10 min Martin
2-0 55 min Marius

Varm sommardag dag på Viggo stadion når Os 2 stilte som motstandar. Vi startar med vin i ryggen og pressar Os 2 kraftig bakpå dei første minutta. Vi skapar eit par store sjansar ganske tidleg utan å få utteljing på dei. Os 2 og er farlege framfor mål, og har eit par skot i stolpane. Viggo tek ledelsen etter om lag 10 minutt når Martin vinn ballen frå forsvaret til Os og lobbar ballen over keeperen til 1-0 leiing. Etter scoringa blir Viggo pressa bak på bana og Os får til fleire fine kombinasjonar, men Viggo forsvarar seg bak og Os klarar ikkje å få ballen i mål i løpet av første omgang. Viggo er farlege på nokon overgangar, men vi klarer heller ikkje å score fleire.

Etter pause startar Viggo best og vi klarar å holde ballen i laget og spele oss oppover i bana. Vi skapar nokon halvsjansar før vi får eit innkast høgt opp på bana som Kent-Ove kastar til Roger som stussar til Sondre som stussar vidare til Marius som dunkar inn 2-0 målet. Etter målet kjem Os meir med igjen, men Viggo forsvarar seg bra i heile andre omgang og vi slepper dei til få sjansar. Etterkvart blir Os spelarane meir frusterte og kjeftar meir enn dei spelar fotball, så på slutten har Viggo veldig god kontroll på kampen. Dermed sikrar vi årets første seier.