1-4 31 min Are
2-4 68 min
3-4 78 min
4-4 83 min

Ein flott maidag på Eidsvåg idrettsplass og ein motivert gjeng Viggo spelarar gjekk til kamp for å få årets første seier. Eidsvåg startar best og pressar Viggo bakover i starten av kampen. Eidsvåg prøvar å komme seg rundt på kantane, og stort sett er Viggo flinke til å avklare dei innlegga som kjem.

Etter 15 min får Eidsvåg frispark frå 25 meter. Ballen blir slått på mål, og blir stussa vidare i lengste hjørne til 1-0.

Viggo hevar seg og vi har ein strålande periode utover første omgang. 1-1 kjem etter at Anders spelar Are fri på venstrekanten. Are setter fart og spelar 45 grader til Martin som setter inn utlikninga.

1-2 kjem etter at Are blir spelt igjennom aleine igjennom med keeper frå Martin og rundar keeper og setter ballen i mål.

1-3 kjem frå Eirik som blir spelt igjennom av Martin og setter ballen forbi keeper.

1-4 kjem etter eit langt oppspel frå Olav som Are stussar vidare til seg sjølv og sender ballen i mål til 1-4.

I tillegg har vi eit par store sjansar til å score enda fleire og eit avslutning som smeller i tverrliggaren. Mot slutten av omgangen kjem og Eidsvåg til eit par store sjansar og har og ein i tverrliggaren utan å få utteljing.

Etter pause startar Viggo bra, men Eidsvåg tek etter kvart over initiativet. Dei får etter kvart og utteljing.

2-4 kjem etter eit langt oppspel der spissen sler Morten i duellen og stangar ballen i mål.

3-4 kjem etter mykje fram og tilbake framfor Viggo sitt mål, og ei avslutning som går i stolpen og i ryggen på Ove og i mål.

Utlikning kjem etter eit innlegg frå Eidsvåg sin høgrekant mot første stolpe der spissen stangar inn 4-4.

Både Eidsvåg og Viggo har sjansar til å avgjere kampen mot slutten, og både Kristian og Martin har to store sjansar mot slutten til å sikre sigeren. Men kampen endar tilslutt uavgjort.