2-2 63 min
2-3 66 min
3-3 77 min Ørjan
3-4 85 min

Flott sommarver i den første kampen på haustsesongen 2014. Viggo og Lysekloster varma opp med stemninga frå Brann stadion i bakgrunnen. Når kampen starta var det Lysekloster som starta best og skapar eit par halvsjansar tidleg, og får utteljing etter 5 minutt når eit innlegg blir slått 45 grader tilbake og satt inn bak Morten. Viggo sler kjapt tilbake og nesten rett frå avspark kjem vi rundt på høgrekanten og innlegget blir slått ut igjen i bana der Kjartan tar ned ballen og dunkar inn sitt første Viggo mål frå om lag 20 meter. Etter dette er det nok Lysekloster som har mest ball og skapar dei største sjansane, men Viggo er mest effektive og etter eit strålande angrep får Martin ballen ute litt høgre for målet. Skot/innlegg går via ein Lysekloster spelar og inn i nettet til 2-1 til Viggo. Etter målet roar kampen seg litt og Lysekloster får berre eit par halvsjansar før dommaren bles av for pause.

Andre omgang startar med overtak til Lysekloster og Viggo slit med å komme seg opp i bana. Etter omtrent 20 minutt kjem det 2 kjappe mål frå Lysekloster som snur kampen. Viggo viser igjen god innsats og hevar seg etter baklengsmål og byrjar å skape sjansar igjen. Eit kvarter før slutt sender Morten eit langt utspark som Ove stussar til Martin som tar ned ballen og finne Ørjan midt i feltet som setter inn 3-3. Etter utlikninga står kampen og vippar og begge lag skapar sjansar, men som så ofte før i sesongen er det ikkje Viggo som får den avgjerande scoringa. 5 minutt før slutt scorar  Lysekloster sitt fjerde for dagen. Og sjølv om Viggo er nær nok ei utlikning mot slutten endar det med 3-4 tap for Viggo.