7-0 58 min
8-0 65 min
8-1 80 min Marius

Kamp referat:
Ein tynn Viggotropp på tur til Stord. Fergene var heller ikkje i rute så det blei ein sein adkomst på bana. Vi er likevel på klare på bana når kampen starta, men tapar val av side og får motvind i første omgang.
Solid startar som forventa best og pressar Viggo lavt i bana. I starten skapar dei og nokon farlege sjansar. Dei puttar og to tidlege mål. Etter dette kjem Viggo meir med og vi klarar å holde meir i ballen. Vi skapar få farlege sjansar og Martin er nærmast med eit skot frå rundt 30 meter.

2.omgang startar dårleg for Viggo og vi får 5 baklengs dei første 20 minutta. I denne perioden klarar vi ikkje å skape noko spel sjølve og mistar ballen for lett. Vi skjerpar oss etterkvart og siste 25 minutta holder vi tett bakover og hindra Solid i å kome til så veldig mange sjansar. Vi klarar og å skape nokon halvsjansar framover på bana. Etter ein corner frå Martin er Marius høgast i feltet og setter inn reduseringa til 8-1.

Vi tapar mot eit lag som har vunne alle kampane sine i vårsesongen, og dei er klart betre enn oss idag. Vi får trene bra i sommar og gje dei betre kamp til hausten.