5-0 65 min Roger
6-0 70 min Martin
6-1 85 min
6-2 88 min

Kampen startar med ein kjempesjanse til Rubbestadnes før det har gått 1 minutt, men Morten er klar og reddar sikkert. Etter dette er Viggo som styrer det aller meste som skjer i 1.omgangen. Viggo er solide defensivt og vi er flinke til sette tempo framover når sjansane byr seg. Vi får ein del cornarar og etter ein 3-4 halvfarlige stangar Roger ballen i mål til 1-0 leiing for Viggo.
Vi helde oppe trykket og etter eit kjempeløp frå Sjur på høgrekanten, sler han eit flott innlegg på bakerste stang der Martin dunkar i motsatt hjørne til 2-0.
Rett før pause slår Ørjan ein lur corner til Stian som dunkar ballen i mål til 3-0.

Ein god førsteomgang av Viggo og vi er bestemte på å holde opp trykket og vi startar 2.omgang slik vi avslutta den første med å ha full kontroll på det som skjer.  10 minutt ut i omgangen setter Martin sitt andre for dagen etter kommunikasjonsvikt i forsvaret til Rubbestadnes.
Midt i omgangen kjem Sjur på nok eit sugande løp og sender avgarde ein hardt skot. Keeper gir retur og Roger er først framme og setter ballen i mål.
Martin er ikkje ferdig for dagen, og etter å ha dribla vekk halve Bømlo setter Martin ballen sikkert i mål til 6-0.
Mot slutten får Rubbestadnes 2 trøstemål. Det første etter eit skot skiftar retning og rett før slutt på ei straffe.

Ein godt gjennomført kamp av Viggo endar med sesongens andre seier.