1-1 42 min Marius
2-1 62 min Eirik
3-1 71 min Anders
4-1 73 min Krister

Viggo tapte sidevalet, og starta kampen i motvind. Vi åpnar likevel best og pressar Minde langt bak på bana. Vi skapar sjansar både frå åpent spel og frå dødballar.
Det er likevel Minde som får utteljing først, når dei etter 21 min sler eit innlegg som blir tatt av vind og susar inn i lengste hjørne til 0-1.
Minde skapar lite og har kun ein halvsjanse på ein corner utanom målet i første omgang. Viggo forsetter å skape sjansar å styre spelet og etter 42 min sler Anders ein corner som tilslutt endar opp med Marius som dunkar til frå 7 meter og setter inn utlikning 1-1, som held seg til pause.

I andre omgang styrer Viggo det meste av spelet og vi pressar Minde enda høgare i bana. Vi får utteljing etter 63 min, når nok ein corner frå Anders treff Eirik som er høgast oppe på og styrer ballen elegant i det lengste hjørnet.
Viggo spelar bra i denne perioden og skapar fleire sjansar til å auke leiinga og etter 71 min spelar vi oss fint rundt på midten og setter opp Anders på venstresida. Han dunkar ballen i det lengste hjørne til 3-1.
Eit par minutt etterpå er Anders igjen nest sist på ei scoring, når Krister er høgast på eit innlegg og stangar inn 4-1 leiing. Viggo har fleire sjansar mot slutten til å auke leiinga, men kampen endar tilslutt 4-1.