4-4 72 min
5-4 73 min Are
5-5 75 min
5-6 76 min

Første heimekampen i 5.divisjon for Viggo sidan 2006 i eit strålande sommarver med temperatur rundt 20 grader i skyggen. Motstandar var Halsnøy og kampen skulle bli ei målrik affære. Viggo startar bra og vi har veldig god kontroll på kampen i starten. Vi hindrar Halsnøy i å skape sjansar samtidig som vi er giftige på overgangar. Vi skapar fleire store sjansar i første omgang og vi klarer å score tre mål. 1-0 kjem etter ein corner frå Ørjan som Eirik headar på mål og Marius setter returen i mål. 2-0 kjem etter at Eirik blir spelt igjennom og setter ballen i mål. 3-0 kjem etter eit langt sololøp frå Sjur, som går frå høgreback og setter ballen via ein Halsnøy spelar i mål. Like før pause får Halsnøy ei redusering etter ei svak avklaring som skapar ein overgang. Ein god førsteomgang av Viggo der vi kunne hatt både 5 og 6 mål.

Andre omgang startar Viggo bra, og vi skapar eit par store sjansar i starten til å auke leiinga, men utan å klare å score. I staden tar Halsnøy over initiativet og skapar etter kvart store problem for Viggo. 3-2 målet kjem etter ein corner der Viggo avklarar ballen men Halsnøy skyt ifrå distanse. Fleire Halsnøy spelarar står i offside og er med i spelet, men dommaren overstyrer linjemannen og dømmer mål. 3-3 kjem etter eit flott raid av høgrekanten som skyt ballen i mål. Deretter er det Are sin tur til å score etter flott Viggo spel til 4-3. Omtrent rett frå avspark kjem Halsnøy på nytt i angrep og nok ein gang er det høgrekanten som er på farten og setter inn 4-4. Are er ikkje ferdig for dagen og eit langskot frå 25 meter susar inn heilt nede med stanga til 5-4. Halsnøy sler kjapt tilbake og utliknar til 5-5 kort tid etter. Eit kvarter før slutt får Halsnøy frispark frå 18 meter. Ballen susar heilt opp i vinkelen til 5-6.

Det blir ikkje fleire mål, sjølv om Viggo har eit par store sjansar mot slutten til å utlikne. Ein dårleg andre omgang ødelegg kampen for Viggo, på ein dag der vi heller ikkje har dommaren med oss. Eit mål i frå klar offside blir godkjent, samtidig som kapteinen til Halsnøy hoppar opp å slår ballen mot mål, men får ikkje gult kort for viljehandsen som ville ført til utvisning. Vi kjempar godt mot slutten og forsette innsats kjem vi til å få med oss poeng i neste kamp.