Ludvik Flacke
Erlend Myhre Nilsen

1-049 minTrane
1-185 minKyrre Woldstad

I Viggo sin tredje siste kamp møter vi serielederne Trane. I vår ble det 3-0 til Trane, men Viggo går mye mer skjerpa inn i dette møtet og har stor tro på at det er mulig å få alle poengene. Samtidig er vi klar over med poeng til Trane vil de være klar for opprykk.

Det er ikke en spesielt godt spilt kamp av noen av lagene, uten de altfor store sjansene i første omgang. Viggo kommer til noen halvveis sjanser, og Trane produserer sine største sjanser på dødballer. Lagene går til pause med stillingen 0-0.

Dessverre er det Trane som får første scoring i kampen i det 49.minutt. Herifra er det Viggo som får styre kampen, men tyr til kjappe løsninger som lange baller på hodesterke forsvarsspillere på Trane. Vi fortsetter å presse, og i det 85.minutt får vi endelig scoringen vår når Kyrre på underlig vis står veldig alene alene mot keeper. Han legger den iskaldt i det nærmeste hjørnet. Dermed står det 1-1, som også blir sluttresultatet. Dermed kan Trane slippe jubelen løs og Viggo må håpe på litt hjelp av Halsnøy mot Søre Neset for at det skal være overkommelig med opprykk.

Neste kamp for Viggo er mot Søre Neset, som uten tvil blir den viktigste kampen i sesongen.