Ola Kristoffersen

1-035 minTollak Fredheim
2-055 minMartin Ystebø

Siden Viggo og Njardar ikke møttes i den første halvdelen av sesongen, ble dette det første møtet mellom de to lagene. Viggo møter N/T på nytt i sesongfinalen den 19.oktober.

Viggo går inn i kampen med en god følelse etter forrige oppgjør mot Bergkrystall, hvor Viggo vant komfortabelt 7-1. Viggo har funnet en god flyt den andre halvdelen av sesongen, med 3 seire og en uavgjort av 4 spilte kamper.

Kampen åpner litt tregt, og det er vanskeligere denne gang å få i gang det gode spillet som har vært å se den siste perioden. Samtidig er det Viggo som tar mest tak om kampen, med mange dødballer, spesielt på corner. Det er der første scoring kommer også, når Martin legger den i første sone for Tollak som kontrollert styrer den i mål i det 35.minutt. Dermed står Tollak med to mål på to kamper som spiss, og har virkelig tatt spissrollen med storm. Tollak storspiller resten av kampen også, hvor han kriger i dueller og skaper mye problemer for forsvaret til N/T. Viggo kunne økt ledelsen, men avslutningene sitter ikke i like stor grad som forrige kamp.

2.omgang starter mye på samme måte som 1.omgang. Kampen utvikler seg til en krigekamp, men når Viggo kommer seg inn i siste tredjedel er det rom å boltre seg på. På det andre målet til Viggo er det ikke nødvendigvis så mye rom for Martin, men på kjent vis klarer Martin å lirke seg forbi spillere på små flater før han får curlet ballen i lengste hjørnet i det 55.minutt. Begge lag forsvinner litt i kampen etter det andre målet, og Viggo føler ikke på noe særlig press eller angrep fra gjestene, og dermed får vi kontrollert kampen inn til nok en seier for Viggo.

Viggo forblir dermed på 3.plass, med 3 poeng bak Søre Neset, som også har en kamp mindre spilt. Men Viggo og Søre Neset skal fremdeles møtes, noe som kan bli en meget interessant kamp.