Ståle Vaule
Christian Lind Engelstad

1-025 minDaniel Leikvoll
2-040 minBjørn Magne Innvær

Viggo tar i mot et formsterkt Halsnøy som etter sommerpausen har full uttelling når det gjelder poeng, blant annet mot Søre Neset og Trane. Med nydelig vær og Viggo-legender som Eirik Dalland og Marius Nesse blant publikum er det satt en herlig ramme rundt kampen. Ikke minst er Morten Lilleheil tilbake i buret.

Viggo virker skjerpet og ivrig på å sette standarden tidlig med godt etablert spill samt hindre Halsnøy i å få i gang deres spill. Dette lykkes vi godt med, og i første omgang er det soleklart Viggo som står med de største sjansene. Omtrent midtveis i 1.omgang sender Bjørn Magne avgårde en millimeterpresis bakromspasning på 50 meter, og Daniel legger den kontrollert forbi keeper og i lengste hjørnet. Viggo fortsetter presset, og mange gode cornere fra Daniel og Martin burde nok resultert i mer mål gjennom hele kampen. I en innleggssituasjon lever ballen for lenge inni farlig område for Halsnøy og dermed kan Bjørn Magne notere seg en scoring for andre kamp på rad. Lagene går til pause med 2-0.

Andre omgang er vi klar over at Halsnøy vil dominere mer ball og sende flere folk opp på banen, men klarer i grunn aldri å være særlig farlig. Mye takket være godt forsvarsspill og meget trygt og habilt keeperspill fra den rutinerte keeperen Morten. Viggo får noen gode overgangssjanser, men merker at det tørre kunstgresset og den overraskende varme lørdagen har satt sitt preg på beina. Men Viggo holder ut kampen, og det ender 2-0.

Dermed har Viggo virkelig fått et godt grep på opprykksplass. Vi har riktig nok to kamper mer spilt enn lagene vi konkurrerer om opprykksplass, men Viggo har både Trane og Søre Neset i vente, i tillegg møtes de to nevnte lagene kommende mandag.