Chris Aven
Fredrik Aldár

1-011 minDaniel Leikvoll
1-181 minRosendalStraffe

Viggo tar i mot Rosendal på hjemmebane. Viggo er før kampen på en delt 5.plass. Før kampen er det mye nedbør og delvis hagel som pøser ned, men dette roer seg før kamp. Viggo åpner kampen bra, og hjemmelaget får en tidlig scoring med Daniel. Christian sender en perfekt lobbet pasning til Daniel som setter den i lengste hjørne på halvvolley, og Viggo tar ledelsen i det 11. spilleminuttet. Det er mindre intensitet å finne blant Viggo-guttene i denne kampen i forhold til forrige kamp, men klarer å holde på ledelsen til pause.

Til tross for at Viggo ikke er på sitt beste denne dagen, er ikke Rosendal heller noe særlig pålogget til kampen, og det ser lenge ut som det skal ende 1-0 til Viggo. Vi blir sliten utover andre omgang etter mye løping, og skader oppsto underveis, med Martin som fikk strekk. I et øyeblikk hvor Viggo mister konsentrasjonen med slurvete pasninger og klareringer, ender ballen i bakrommet til Viggo, og Viggo lager straffe, som Rosendal omsetter til mål. Det blir 1-1 i det 81.minutt, som også blir sluttresultatet. Det er fjerde kamp på rad Viggo lager straffe, som må være en slags rekord.

Dermed er SK Viggo på 6.plass med 7 poeng, og tabellen viser at det er tett både i øvre og nedre halvdel.