Gult Kort20 minSøre Neset
Gult Kort65 minSøre Neset
Gult Kort66 minBerner Innvær
Gult Kort79 minSøre Neset

Etter en ujevn start på sesongen med 2 seire, 1 uavgjort og 3 tap var det en viss spenning rundt kampen mot Søre Neset. Hjemmelaget hadde før kampen 5 seire og 1 uavgjort, men ingen tap. Det var tydelig at basert på disse tallene, var SK Viggo regnet som underdog før kampen. Likevel var det en god tenning i spillerstallen hos Viggo.

Allerede etter 9 minutter setter Per Anders inn 0-1 etter en retur fra keeper fra Søre Nesets sisteskanse. Til tross for at målet er å regne som en keepertabbe, gjør Per Anders en viktig jobb i å lukte muligheten og omsette sjansen. Vi viser at vi er på full høyde med Søre Neset, og gjør det vanskelig for hjemmelaget i å rulle ut på kantene, noe som hemmer Søre Neset i deres plan for hvordan de skulle angripe kampen.
I det 23.minutt får Søre Neset en scoring etter å ha spilt seg fint inn mot en gunstig assistposisjon, hvor kanten deres kan legge den flatt inn foran mål, og stillingen blir 1-1.
I en del kamper går momentet til fordel laget som har utlignet, men Viggo holder fokus, og i det 36.minutt får vi et frispark på 20-25 meter, en del til siden for mål. Berner gjør alt rett ved å slå den hardt mot mål, med noen ubehagelige stusser på det våte gresset, og takket være en smart overhopp fra Sindre, blir keeper utspilt og Viggo tar ledelsen nok en gang. Viggo spiller godt, men som så mange ganger tidligere denne sesongen lager Viggo atter en gang straffespark. Heldigvis for bortelaget blir den blåst over tverrligger, og lagene går til pause 1-2.

Andre omgang er en godt gjennomført omgang offensivt, men defensivt er det strålende. På de få sjansene midtstoppere og vingbackene våre lar Søre Neset komme til, er fjorårets «Årets spiller» Teodor beinsolid mellom stengene. Fantastiske redninger og gode igangsettinger gjør at Viggo holder nullen i andre omgang, samt komme til gode overgangssjanser. Viggo er nærmest scoring i andre omgang med Daniel, men en god redning fra Søre Neset sin keeper nekter spissen.

Stillingen forblir 1-2, og dermed kan SK Viggo slippe jubelen løs. Vi klatrer på tabellen, og dersom Viggo vinner sine hengekamper vil vi være i topp 4.