0-15 sekundJohn Kristian Hilden
0-223 minMorten Kvalvik
1-225 minNore Neset / L2
Gult Kort33 minNore Neset / L2

Som vanlig snakker vi om å være på fra start og det kan man trygt si at dagens debutant i seriesammenheng, John Kristian Hilden er. Hjemmelaget har avspark og stiller opp med 9 spillere på midtstreken. Her skulle det slås en lang ball og laget skulle storme i angrep. Ballen blir slått bakover fra avspark. John stormer frem, plukker ballen fra motspilleren og curler ballen ved stolperoten. Vi så ikke på klokken men cirka 5 sekunder tok dette. For en debut! Og best tenkelige start for Viggo.

Utover i første omgang skaper vi flere farligheter, særlig på dødballer uten at vi slipper hjemmelaget for mye til. Etter halvspilt omgang går vi opp i 2-0 da Martin slår inn fra venstre, dagens spiss Hendrik flikker videre til Morten som er kommet inn fra motsatt kant. Han bruker en berøring før han setter ballen sikkert i hjørnet med venstrefoten sin.

Resten av omgangen skjer det ikke så mye foran noen av målene men med Viggo som det førende laget.

I andre omgang flytter motstanderene laget sitt høyere slik at vi ikke får til det samme pasningspillet som vi gjorde i første. Vi bruker mye krefter på å vinne ballen tilbake etter at vi gir den litt for lett bort. Etter 72 minutter blir en av hjemmelaget sine spillere spilt i gjennom. Erlend Myhre Nilsen stormer til og takler i stor fart ballen men drar samtidig med seg spilleren og dommeren velger å blåse for straffespark. Teodor er etter ballen men den går i mål.

De siste 20 minuttene får vi et visst trykk på oss og hjemmelaget har en stor mulighet for utligning. Det samme har vi da Christan kommer mutters aleine med keeper som redder. Vi klarer å ro i land årets første trepoenger, noe som smakte veldig godt.