1-325 minDaniel Leikvoll
1-431 minErlend Grimestad
1-567 minFredrik Aldár
1-684 minBjørn Magne Innvær

Viggo har med svært gode resultater særlig etter sommerpausen meldt seg for alvor i opprykkskampen. Med seier her settes ytterlig press mot Søre Neset og Trane som foreløpig er på 1. og 2.plass. Dagens motstander er Eikelandsfjorden, et lag Viggo spilte en tett kamp mot sist, hvor vi vant 3-2.

Det tar bare 3 minutter før Viggo blir straffet for å ikke være med fra start, når Eikelandsfjorden kontrer inn en scoring. Likevel holder Viggo roen, og bare to minutter etterpå får Daniel en herlig stikker fra Fredrik, som Daniel plasserer fint i lengste hjørnet og stillingen er 1-1 etter 5 minutter. I det 23.minutt slår Martin en god corner som treffer en motspiller som resulterer i selvmål. Det tar ikke mange minuttene før Daniel finner nettmaskene igjen når Tollak sin avslutning blir reddet, men Daniel får den på volley rundt 16-meteren og ingen keeper i mål, og dermed er stillingen 3-1 i det 25.minutt. Nok en corner fra samme side får Erlend «Grime» Grimestad sin første scoring for Viggo, og bortlaget går til pause 4-1.

Det er tydelig frustrasjon hos Eikelandsfjorden når en spiller suser inn i en takling med gult fra før, og når det andre kommer blir Eikelandsfjorden redusert til 10 mann i det 65.minutt, og luften går ut av hjemmelaget. To minutter etter scorer Fredrik på corner, og kampen er så godt som ferdig. For å toppe det hele, skal det vise seg at Viggo-kaptein Bjørn Magne har en silkemyk frisparkfot når han banker ballen i krysset fra 20-25 meters hold. Dermed scorer altså 3 forsvarsspillere i en og samme kamp. Dommer blåser av kampen på 6-1.

Dermed er Viggo på 2.plass med noen kamper flere spilt enn de andre.