1-356 minVoss
2-365 minBjørnar Espeland
3-377 min Sindre Førde
4-386 minOve Rauset

Før kampen var det klart at 3 poeng ville fornye kontrakten i 6.divisjon når vi møtte topplaget i avdeling. Viggo starta nok ein gang best i kampen, og vi har mest ball dei første minutta utan å klare å skape nokon store sjansar.

Etter 17 minutt får Voss frispark på om lag 25 meter etter at ballen blir sparka opp i handa til Hendrik. Skotet er hardt og Teodor gir retur som Voss er kjappast framme på å setter inn 0-1. Etter målet har Voss to store sjansar til å auke leiinga, men Viggo tek etter kvart over og skapar fleire sjansar til å utlikne. Etter 39 minutt får Daniel ballen midt på Voss sin halvleik og setter fart mot 16 meteren. Han chippar elegant ballen i mål til utlikning 1-1. Resten av omgangen er det Viggo som holder presset på, men utan å få utteljing.

2.omgang startar med trykk frå Viggo, og Martin har ein kjempesjanse til å sende Viggo i leiing. I tillegg har vi fleire farlege dødballar.

Etter 54 minutt er det likevel Voss som klarer å få ballen i mål på sin første sjanse den omgangen. Rett etterpå setter dei inn sitt tredje for dagen og stillinga er 1-3.

Viggo må heve seg på nytt og vi pressar Voss kraftig den neste perioden. Etter 65 minutt får Hendrik til ei god avslutning som blir redda på streken. Bjørnar plukkar opp ballen og setter sitt første mål for Viggo til 2-3. Etter 77 minutt blir gir endeleg ein corner resultat når Sindre stangar inn 3-3 etter corner frå Martin.

Viggo holde opp trykket og etter nok ein dødball er Ove sist på ballen i mølja framfor mål og ballen går inn i nettet til 4-3 til Viggo. Etter målet legg Viggo seg litt lavare og vi forsvarar oss bra resten av kampen. Kampen endar dermed med 4-3 seier og plassen i neste års 6.divisjon er dermed sikra.