Tollak Fredheim

1-026 minUtsikten
1-163 minØystein Bøyum
1-278 minØystein Bøyum

Fyllingsdalen stadion var ramma for den tredje kampen I haustsesongen for Sk Viggo. Motstandar var Utsikten som før kamp hadde like mange poeng og same målforskjell som Sk Viggo.

Oppladninga til kampen blir ikkje optimal då motstandar verker er tilstades eller stiller med ballar til oppvarminga, men vi er uansett klare når kampen startar. Vi tar initiativet i kampen frå starten av, og trass i litt motvind i første omgang er det Viggo som skapar mest og har mest ball. Vi er litt unøyaktige i gjennomspela og før ikkje skapt veldig mange sjansar. Martin er nærmast med eit frispark som keeper sler ut via tverrliggaren. Martin har i tilllegg eit innlegg som blir stussa rett over mål.
Utsikten får eit par sjansar når vi blir brotne på eigen halvdel, og på ein av desse klarer dei å overliste Vegard og sette inn 1-0 som er stillinga til pause.

Viggo er bestemte på å snu dette i andre omgang, og vi går ut å styrer det meste i denne omgangen. Vi får først utteljing etter omtrent ein times spel. Ein corner blir heada mot mål og Øystein er frampå og setter ballen i mål til 1-1. Etter dette har vi fleire store sjansar til å ta leiinga, men vi klarer det først etter cirka 80 minutt når Øystein skyt frå 20 meter og ballen susar inn bak keeper. Etter dette er vi flinke til å styre kampen inn og Utsikten får kun eit par halvsjansar på slutten når dei satsa alt framover.
Ein velfortent og veldig viktig seier til Viggo over Utsikten.