2-242 minMartin Ystebø
3-255 minSindre Førde
4-280 minSverre-Christian Myklebust
5-280 minMartin Ystebø

Sommar på Viggo stadion med godt over 20 grader og to lag som var på plass til kampstart. Dommaren kom etter kvart på plass og får lånt seg ei fløyte slik at kampen kan settast i gang. Askøy er mest på i starten og etter 10 minutt får Askøy putta ballen i mål etter ein corner. Viggo kjempar seg til nokon halvsjansar, men vi er litt unøyaktige og får ikkje tak på spelet. Midtveis i omgangen blir vi brotne på vei framover og Askøy setter fart på å får satt inn sitt andre for dagen og aukar leiinga til 0-2. Viggo legger etter dette om formasjonen og vi kjem umiddelbart meir med i kampen. Vi skapar fleire store sjansar mot slutten av omgangen. Og først reduserer Steinar etter ei flott gjennomløping frå midtbana, og rett før pause setter Martin inn utlikninga etter klabb og babb framfor Askøy sin keeper.

I tillegg må det vel nevnast frå første omgang at ein Askøy spelar får 2 gule kort, men dommaren bestemmer seg for at det denne dagen ikkje skal føre til rødt kort. Forstå det den som kan.

I andre omgang fortsette Viggo å trykke mot Askøy og vi får etter kvart utteljing for trykket. Sindre setter inn sitt første offisielle mål for Viggo etter ein corner frå Martin. Deretter får Martin straffe, som han bommar på og setter returen rett på keeper. Vi skapar fleire sjansar til å auke leiinga, men får ikkje resultat før Sverre får krangla inn 4-2 scoringa. Mot slutten setter og Martin ein corner rett i mål slik at sluttstillinga blir 5-2 til Viggo.

Ein flott snuoperasjon av Viggo på ein middels dag mot Askøy 2.