Espen Johannessen

1-018 minAskøy
2-033 minAskøy
2-170 minSteinar Stavland

Viggo avspark i solskin på Kleppestø, og Viggo startar kampen best og vi har kontroll på alt som skjer det første kvarteret. Etter 5 min spelar Adrian fri Sjur på høgre, men det er ingen i feltet til å sette innlegget i mål. Eit minutt etterpå får Viggo frispark frå 25 meter, men ingen rekk fram til å stusse ballen i mål. Vi forsvar oss bra i starten og etter 7 minutt sender Sjur ein mann til skogs, men ikkje frispark ifølge dommaren. Etter 8 minutt kjem Askøy sin første sjanse, men Teodor har full kontroll på skotet.

Etter 13 minutt kjem Askøy til kampens største sjanse, når dei setter ballen i stanga etter å ha kome igjennom på sin venstrekant. Etter dette tar Askøy heilt over i kampen og setter press mot Viggo.

Etter 19 minutt klarer Askøy og score etter rot bak med Viggo. Eit par minutter seinare kjem Viggo til ein halvsjanse med ein corner. Like etter får Askøy ein ny kjempesjanse, når dei får heade upressa i tverrliggaren og rett over. Rett etter kjem eit nytt innlegg, og denne gangen er det Teodor som må gjer ei flott redning for å hindre mål.

Etter 33 min gjer Teodor nok ei flott redning, men i neste angrep kjem eit nytt innlegg og Askøy kan sette inn 2-0. Fram til pause er det Askøy som helde oppe trykket, men klarar ikkje å få fleire mål.

Etter pause spelar Viggo seg etter kvart meir inn i kampen og vi skapar etter kvart fleire sjansar. Etter ein corner rundt 70 minutt er Steinar høgast og stangar ballen i mål til 1-2. Vi har i tillegg til dette fleire store sjansar til å utligne og ballen trillar på eit tidspunkt langs linja, men vil ikkje i mål. Vi tapar dermed kampen mot Askøy etter ei skuffande forestilling av Viggo.