0-14 minSmørås 2
0-227 minSmørås 2
1-280 minMartin Ystebø
1-391 minSmørås 2

Nok ein varm dag på Viggo stadion og Smørås var motstander i vårsesongens siste kamp.
Smørås får velje side og startar kampen best. Etter kun 4 minutt stangar dei ein corner i mål ved nærmaste stolpe. Smørås er farlege på dødballar og er nære ved å auke leiinga fleire gangar i løpet av første omgang. Etter 27 minutt får dei og utteljing når nok ein corner blir stanga i mål.

Viggo skapar fleire halvsjansar i omgangen, men klarer ikkje å få ballen i mål og går til pause med 0-2.

Andre omgang startar betre for Viggo og vi tar tak i det frå starten. Men vi klarar ikkje å spele oss til dei store sjansane. Vi må til slutt ha straffe for å klare å få ballen i mål. Martin er sikker etter at dommaren bles straffe og setter ballen i mål. Etter dette pressar Viggo på for utlikninga og 2 minutt på overtid får vi nok ei straffe. Denne brenner Martin og rett etterpå får Smørås ei straffe som dei scorer på. Dermed blir sluttresultatet 1-3.
Ein skuffande avslutning på vårsesongen for Viggo, men vi kjem sterkare tilbake til hausten.