1-13 minSondre Sveen Harila
2-111 minDaniel Leikvoll
3-155 minSondre Eliasson

Kampreferat:

På 103 års dagen til Viggo var ramma for vårt første møte med Utsikten nokonsinne. Kampen starta i eit forrykande tempo og Utsikten tar leiinga etter 2 minutt når Viggo ikkje får avklart eit innlegg.

Viggo slår kjapt tilbake og Sondre S utliknar 1 minutt etterpå etter eit flott soloraid.

Etter 9 minutt slår Martin eit flott innlegg og fleire er nærme med å styre ballen i mål, men ballen stryk utsida av stolpen.

2 minutt seinare blir Daniel spelt fint igjennom og får to sjansar til å score og setter ballen i mål til 2-1.

Etter 17 minutt headar Sondre S ein corner frå Martin i tverrliggaren og Viggo pressar på for fleire mål i resten av omgangen. Rett før pause rundar Daniel keeper og skal sette ballen i mål, men ein forsvarar til Utsikten ryddar opp.

I andre omgang er det Viggo som styrer omtrent alt som skjer på Viggo stadion. Etter 10 minutter får Martin frispark etter å ha blitt klipt ned ute med cornerflagget. Frisparket frå Martin stangar Sondre E rett i nettet til 3-1. Resten av omgangen pressar Viggo på for fleire mål, og vi skapar mange store sjansar til å putte fleire. Utsikten skapar nesten ingenting i andre omgang, så det endar med ein veldig fortent 3-1 seier til Viggo.