2-147 minHetlevik
2-255 minOve Rauset
2-372 minSondre Sveen Harila
3-374 minHetlevikStraffe

Hetlevik borte møtte me forrige gong tilbake i 2015. Då drog me i land ein 2-1 siger til slutt. Me visste at det ville verte ein kamp med tette duellar og lite fint spel. Allereie etter 8 minutt sler Martin ein god kårner som Ove møter på nærmaste stolpe som han nydeleg flikkar i mål med pannebrasken. Hetlevik har ein del ball etter dette utan at dei klarar å skapa dei store sjansane etter dette. Imidlertid får Hetlvik og uttelling på ein kårner i det 29 minutt. Ein Hetlevikspelar får stå åleine på bakarste stolpe og kan enkelt syre inn 1-1 med hovudet. Hetlevik ropar og på straffe men blir i staden belønna med gult kort for filming. Me er stadig farlige, særleg på venstresida der Martin får mange gode ballar å jobba med. Han triller til tider ball i hatt med høgrebacken til Hetlevik. Me har mange kårnerer og lange innkast der vi er centimetere frå for å få uttelling.

Det tette oppgjeret fortset i andre omgang. Ein svak dommar lar det til tider utarte seg til stygge taklingar og det er fortsatt ein gåte at Hetlevik fekk lov til å fullføra med 11 mann.

Allereie etter 2 minutt av andre omgang er vi for passive i presset då ein ball vert slått i bakrommet vårt. Eit innlegg vert dermed ekspedert i mål frå 5-meter, utagbart for Teodor i målet. Verst tenkelege start altså. Me rister det fort av oss og tar over styringen på det som skjer på bana. I det 55 minutt pressar me høgt og tvinger fram ein feil frå midstopparen til hetlevik. Ove er kald som is då han løfter ballen over keeper og i mål. Me fortsetter med å ha eit visst overtak. 2-3 kjem etter flott spel på midtbana der Sondre Harila til slutt kjem rettvendt på rundt 20 meter. Han har tidligere i kampen hatt eit par gode skotforsøk og denne gongen sit den nede i hjørnet for keeper. Stor jubel i Viggoleiren for leiarmålet. Dette skjer i det 72 min. Diverre tar det berre eit par minutt før Hetlevik får straffe etter kabalalik i feltet etter ein kårner. Teodor blir litt ivrig etter å fange ballen og dytter ein Hetlevikspelar som går i bakken.

Me er nære til å ta leiinga igjen ved fleire høve og Mikal header 1 meter over mål på overtid. Litt surt å ikkje ta alle poenga men alt i alt ein god prestasjon å ta med seg poeng frå Hetlevik. Hetlevik vert mest tuleg eit lag som vil kjempe om opprykk og då er det bra å ikkje gje bort 3 poeng til ein av rivalane våre.

Igjen stor vinnervilje og innsats frå dei involverte i vårt lag. Klarer vi opprettholde dette framover skal me verte vanskelege å slå.