1-165 minSjølvmål
1-277 minHetlevik
2-285 minDaniel Leikvoll
3-290 minChristian Lind Engelstad

Hetlevik startar best og kjem igjennom fleire gangar i starten av kampen, men Teodor tar alt som kjem. Viggo skapar og ein del sjansar og Daniel har fleire sjansar til å putte. Etter ein halvtime er det Hetlevik som klarar å få det første målet når dei kjem igjennom og setter ballen i mål.

Etter mål er det og Hetlevik som holder trykket og dei er nærmar å auke leiinga enn Viggo er til å utlikne før pause.

Etter pause hevar Viggo seg og etter 65 minutt kjem utlikninga når Sindre headar eit frispark inn framfor mål.  Sondre er nærmast Viggo spelar og pressar ein Hetlevik spelar til å sette ballen i eige mål. Viggo pressar vidare etter målet, men det er Hetlevik som får neste mål. Etter 77 minutt er det litt klabb og babb bak med Viggo som Hetlevik utnyttar og setter inn 1-2.

Viggo gir seg ikkje og pressar Hetlevik kraftig mot slutten. Etter 85 minutt får Daniel ballen på omtreng 20 meter. Han rundar eit par mann før han dunkar ballen i lengste hjørne til 2-2. Viggo held oppe trykket og i det siste ordinære minutt får vi fleire duellar framfor Hetlevik målet og Christian kan til slutt sette inn sitt første for sesongen til 3-2. Hetlevik prøvar å komme tilbake i dei 5 minutta med tillagt tid, men Viggo held greit unna og sikrar viktig tre poeng på heimebane.