Kristian

0-1 10 min
0-2 20 min
0-3 55 min

Som alltid ein flotte dag for fotball på Viggo stadion. Motstandar til kampen var Varegg sitt andre lag og dette var utvilsamt den beste og hyggelegaste motstander vi har hatt så langt i sesongen.

Viggo velje side og tar sola på venstre side av andletet i første omgang. Varegg får då starte med ballen og dei viser frå første spark på ballen at dei har planar om å vinne kampen. Viggo blir pressa lave og vi har i starten kampen meir enn nok med å forsvare oss. Varegg slit litt med siste pasningane og kjem ikkje til dei  heilt store sjansane, men er flinke og trille ball langt inn på vår banehalvdel.

Dei får likevel utteljing etter 2 cornerar der Viggo er altfor passive og Varegg spelarane får pirka ballen i mål.

Viggo hevar seg litt mot slutten av omgangen, og vi skapar nokon farlege situasjonar på dødballar og eit gjennomspel i bakrom. Men Varegg tar ein fortent leiing til pause. Når andre omgang startar er det framleis flotte forhold for fotball og Viggo tar avspark og startar denne omgangen betre enn den første. Varegg har likevel mest ball og skapar dei fleste sjansane. Ti minutt ut i omgangen kjem 0-3 når Ove blir lurt på venstre sida og vingen til Varegg er kjapp og spelar ballen inn på lengst stolpe der ein Varegg spelar kan putte ballen i mål.
Resten av omgangen senkar Varegg tempoet og det blir meir jamspelt. Viggo skapar ein del sjansar til å redusere, mens Varegg har og fleire moglegheiter til å score fleire.

Kampen ebbar ut med eit fortent 0-3 tap for Viggo.