3-1 61 min Stian
4-1 66 min  Per
4-2 76 min
4-3 78 min

Årets første seriekamp på Viggo stadion og Bergen Nord var gjestar i solskinnet. Bergen Nord får velje side og startar med både vind og sol i ryggen. Dei første minutta er det ganske jamt og begge lag holde på ballen utan å ta for store sjansar bakover.

Viggo tar så over styringa i kampen og vinn fleire duellar over heile bana, samtidig som vi er flinke til å trille ballen i laget. Omtrent midtveis i omgangen sler Sindre eit flott innlegg som Hendrik tar med seg på første touchen før han blir lagt i bakken av backen til Bergen Nord. Dommaren peikar på straffemerket. Ørjan spelar sin kamp nummer 100 for Viggo og er sikker frå 11-meteren og setter inn 1-0 til Viggo.

Etter dette held vi trykket oppe og skapar fleire farlege sjansar til å auke leiinga, blant anna på cornerar der vi er nære fleire gangar og får og eit mål tvilsamt annullert. Få minutt før pause får vi likevel utteljing når Ove sler inn frå venstrekanten og Hendrik kan sette inn 2-0 målet.

I andre omgang startar Bergen Nord best og dei første 10 minutta styrer dei det meste som skjer. Dei får og utteljing når dei klarer å pirke ballen forbi Torbjørn i målet til 2-1 redusering. Viggo hevar seg etter reduseringa og skapar fleire store sjansar i den neste delen av kampen. 3-1 kjem etter flott spel langs høgresida som gjer at Sondre blir spelt fri på bakerste. Sondre legg ballen fint ned til Stian som dunkar ballen inn i nettet.

4-1 kjem etter eit nytt flott angrep når Eirik spelar inn til Per som sikkert setter inn Viggo sitt fjerde mål. På dette tidspunktet verkar kampen over, men to kjappe frispark mål frå Bergen Nord rett før det 80 minutt gjer at det blir spenning dei siste 10 minutta. Viggo har eit par store sjansar til å punktere kampen, men får ikkje ballen i mål. Og Bergen Nord er veldig nær ei utlikning i det siste minuttet, når nok eit frispark stryk utsida av stolpen.
Men det blir ikkje fleire mål og Viggo tar sesongens andre seier.