0-1 10 min Martin
0-2 15 min Marius
0-3 25 min Marius
1-3 35 min

Ei meget bra opplading til kamp når Lindås sin kommunesang blir avspelt i garderoben før kamp. Vi er bestemte på å snu den negative trenden med 3 strake tap og sikre oss poenga som er nødvendig for å holde plassen i 6.divisjon.

Vi startar kampen best og vi tar kontroll på spelet på kunstgraset i Knarvik. Vi holder god kontroll på dei offensive spelarane til NBK, samtidig som vi vinn fleire og fleire duellar på midten som vi skapar fine sjansar av. Første målet kjem etter at Martin får ein lang ball bakifrå, som han tar med seg forbi alt som er av NBK spelarar før han setter ballen i mål til 0-1.

Viggo helde oppe trykket og vi skapar fleire sjansar til å auke leiinga. Målet kjem etter flott spel langs venstrekanten, når Daniel spelar til Ørjan som rundar eit par forsvarspelarar før han smeller ballen i lengste stolpen. Ballen spretter ut på 5-meteren der Marius er på plass og setter sikkert inn 0-2.

Etter svakt forsvarspel av NBK får Marius sjansen til å auke leiinga, og aleine med keeper setter Marius inn sitt andre for dagen til 0-3.

Mot slutten av første omgang får NBK ein corner som etter litt klabb og babb i feltet, blir dømt i mål av dommaren slik at stillinga til pause er 1-3.

Andre omgang er det igjen Viggo som startar best og vi held oppe trykket dei første 20 minutta. Vi skapar fleire sjansar til å auke leiinga, samtidig som vi har god kontroll defensivt. Siste halvdel av 2.omgang er det NBK som har mest ball og prøvar å skape meir offensivt. Viggo har likevel god kontroll og vi er samtidig veldig nær på nokon overgangar.

Stillinga helde seg til dommaren bles av kampen, og Viggo har sikra seg poenga til å få spele 6.divisjon og neste sesong.