5-1 70 min
6-1 75 min Martin
6-2 80 min
7-2 85 min Eirik

Septembersola skein over Viggo stadion og la ei flott ramme for kampen mot Radøy/Manger. Vi var bestemte på å revansjere det fortente tapet frå april og startar kampen med å ta initiativet i kampen. Vi er flinke til å la ballen gå i laget samtidig som vi gjer ting enkelt når vi blir pressa.

Vi skapar trykk mot Radøy/Manger og 1-0 kjem etter eit kvarters tid når Anders dunkar eit frispark i mål frå omtrent 20 meter. Få minutt etterpå sler Anders eit flott innlegg som Are elegant tar med seg forbi to forsvarar og dunkar ballen i mål til 2-0. Vi held oppe trykket i skapar fleire store sjansar i løpet av første omgangen og Martin har blant anna ein susar i tverrliggaren frå 30 meter. 5 minutt før pause er det igjen Are som puttar ballen i mål etter flott forspel av Martin og Sebastian til 3-0 som og er stillinga til pause.

I pausen er vi bestemte på forsette det gode spelet, og få minutt ut i andre omgang slår Ørjan eit flott frispark opp til Ove som stussar ballen forbi keeper til 4-0. Radøy/Manger hevar seg i andre omgang og pressar Viggo høgare, men det er likevel Viggo som skapar flest og størst sjansar. Midtveis i omgangen kjem Are sitt tredje for dagen etter flott forspel av Sondre og Eirik, og stillinga er 5-0.

Radøy/Manger får så ei straffe etter at ein spelar som står i offside blir lagt i bakken, men straffa stryk stolpen på utsida og går til 5-meter. Radøy/Manger får likevel eit mål, når eit innlegg skrur inn heilt i vinkelen i lengste hjørne. Viggo hevar seg kjapt og Martin setter inn 6-1 etter eit langt innkast frå høgresida.

Viggo blir litt sløve på ein corner imot og Radøy/Manger setter inn 6-2 ved nærmaste stolpe etter ein kort corner.
Viggo gir seg ikkje og Eirik setter inn 7-2 etter ein flott flikk av Kristian etter ei bra pasning opp frå Ørjan.
7-2 blir og sluttresultatet og Viggo tar ein veldig fortent seier mot Radøy/Manger.