1-0 12 min
2-0 36 min
3-0 53 min

Graskamp på Radøy var det som venta Viggo denne fredagskvelden i slutten av april. Rett før avspark kom det ei god regnbyge som gjorde at vi slapp problemet med tørr bane.

Kampen starta med avspark til Radøy Manger, og heimelaget tar initiativet i kampen frå starten. Dei virkar meir vandt med underlaget og er tøffare enn Viggo spelarane i duellane. Dette fører til at Radøy Manger kjem til dei første sjansane og har mest kontroll på det som skjer på bana.

Etter 12 minutt slit Viggo med å få avklart, og ballen havnar på rundt 20 meter der Radøy Manger spelaren treff veldig bra med skotet sitt og ballen susar inn i vinkelen til 1-0 leiing.

Viggo slit med å få spelet til å flyte og vi skapar kun eit par halvsjansar i første omgang.

10 minutt før pause kjem Radøy Manger igjennom frå midten og eit skot frå omtrent 16 meter susar i mål til 2-0, som og er stillinga til pause.

Etter pause startar Viggo betre og vi skapar litt meir sjansar. Etter at vi har ein corner kjem Radøy Manger på ei kjapp kontring og spissen som virkar å vere mange meter i offside får lov til å forsette av dommaren og setter inn 3-0. Dommaren har vel ikkje ein god dag på jobb og har i løpet av andre omgang mange merkeleg avgjersler, blant anna fleire soleklare offsidar som ikkje blir blåst på. Når han i tillegg ikkje ser eit par soleklare cornerar til fordel for Viggo, får han klart beskjed om dette. Dette svarar han elegant på med å stør om seg med kortstokken sin.

Mål blir det ikkje fleire av på Radøy graset denne fredagen og det blir tilslutt ein fortent seier til Radøy over eit Viggo lag som har spelt betre kampar.