1-1 33 min
2-1 44 min
3-1 75 min
4-1 88 min

Regnet hølja ned i over Salhus når Viggo kom til Bergen Nord på haustens første bortekamp. Kampen starta med at Bergen Nord har mest ball og Viggo forsvarar seg bra, gjer ting enkelt og slår mykje langt.

Begge lag skap eit par farlege sjansar før Viggo får corner midtveis i første omgang. Ørjan slår ein flott corner som Ove stussar inn ved første stolpe til 0-1 leiing til Viggo.

Bergen Nord er heldig og utliknar til 1-1 etter ein corner, der Morten boksar i Hendrik og ballen spretter over foten til Kjartan og inn i nettet. Rett før pause går Bergen Nord opp til 2-1 når venstrekanten spring frå forsvaret til Viggo og setter ballen i lengste hjørnet.

Viggo hevar seg i andre omgang, og vi får til meir spel med ballen. Vi skapar og fleire sjansar til å score mål og utlikne. Samtidig har Bergen Nord fleire sjansar til å auke leiinga. Det er og Bergen Nord som får utteljing igjen og aukar til 3-1 etter klabb og babb innanfor sekstenmeteren.

Heilt mot slutten flyttar Viggo opp laget og skapar fleire overgangar for Bergen Nord. På ein av desse prøvar Morten å gå ut å ta ballen, men er litt seint ute klipper ned spissen til Bergen Nord. Spissen er på veg vekk frå mål og Ove er bak keeper, men dommar ser likevel på det som ein stor målsjanse og gir Morten det raude kortet. Marius må då ta på seg keeperhanskane dei siste minutta, men kan likevel ikkje hindre at Bergen Nord scora 4-1 heilt på slutten.