3-147 minSondre Sveen Harila
3-263 minTertnes
4-270 minChristian Lind Engelstad
5-285 minMartin YstebøStraffe

Kveldskamp mot Tertnes som skulle foregå under flomlys, men før kampstart var ikkje lysa komt på. Viggo var likevel motivert på å revansjere både tapet mot Loddefjord 4 dagar før og tapet i vårkampen mot Tertnes.

Tertnes startar likevel kampen best, og i halvmørket er det dei som skapar sjansar tidleg i kampen. Viggo står litt for høgt i bana og gir Tertnes store rom å spele seg gjennom på. Etter 5 minutt kjem dei igjennom etter eit brudd på midtbana og kan sette inn 0-1.

Etter 20 minutt blir det ei pause i kampen, mens det blir jobba med å få på lyset. Etter nye 25 minutt kjem det endeleg lys på bana og kampen kan forsette. Viggo kjem best igang etter pausen, og Per serverer kjapt Øystein som setter inn utlikninga. Vi legg oss litt lavare i bana og får etterkvart initiativet i kampen. Vi pressar fram fleire store sjansar, samtidig som Tertnes ikkje klarer å komme seg til sjansar.

Rett før pause sender Martin ein flott stikkball igjennom til Christian som setter inn 2-1 ledelse til Viggo.

Etter pause er det igjen Viggo som startar best og vi får corner etter eit par minutt. Corneren blir stussa av Sondre E i feltet og Sondre S får ballen og «brassar» inn 3-1 målet.

Etter målet held vi oppe trykket, men etterkvart kjem Tertnes meir inn i kampen igjen. Etter at rundt timen er spelt får Tertnes til eit bra press mot Viggo målet og får inn redusering til 3-2.

Få minutt etterpå går Sondre S på eit flott løp og driblar seg ned til linja og sler tilbake til Christian som setter inn sitt andre og 4-2. Etter det held vi ballen fint i laget og vi spelar oss til fleire sjansar til å auke ledelsen. Vi får ikkje fleire mål før Daniel blir sparka ned inne i 16 meteren etter eit flott løp. Martin setter straffa sikkert i mål til 5-2. Vi holde kontrollen dei siste minutta og sikrar ein veldig viktig seier for å vere med i kampen om opprykk.