1-344 minBI Bergen
2-360 minAre Førde
2-475 minBI Bergen
2-585 minBI Bergen

Kampen startar jamt og det blir kommentert frå benken at det er mykje Tiki-Taka fotball dei første minutta. Etter 7 minutt sler Anders ein ball opp i feltet til BI. Marius dukkar på ballen og BI stussar ballen til Øystein som rundar keeper og setter inn sitt første mål for Viggo til 1-0.

3 minutt seinare må Morten ut i full strekk når har to supre redningar for å holde på leiinga. Etter 25 minutt er Marius nære ved å auke leiinga når han treff stolpen.

Etter ein halvtime kjem BI seg gjennom forsvaret til Viggo og setter inn utlikninga til 1-1. 35 minutt er spelt når Viggo har frispark midt på BI sin halvdel. Ballen blir slått inn i feltet, men BI får avklart og starta ei kontring som endar med mål for BI.  Rett før pause får BI enda eit mål og stillinga til pause er 1-3.

Andre omgang startar jamt og ingen av laga skapar nokon store sjansar. Eit kvarter ut i omgangen får Are eit flott oppspel som han tar ned og vender vekk forsvareren og puttar ballen i mål til 2-3.

Viggo flyttar seg høgare i bana i jakt på utlikninga, og vi skapar noko halv sjansar til å få målet. Men istaden er det BI som får to mål ved å slå ball i bakrom og putte ballen i mål, slik at sluttstillinga i det dommaren bles av er 2-5.