3-170 minPer Anders Sårheim
4-173 minPer Anders Sårheim
4-289 minLoddefjord

Eit tent Viggo lag møter serieleiaren på heimebane i den fjerde serierunden. Laget som starta forrige kamp mot BI får fornya tillitt, med unntak av Marius som er ute med skade og Are tar dermed spissrolla.

I starten av kampen er det Loddefjord som har mest ball og styrer spelet. Dei trillar mykje ball i laget og er flinke både til å spele seg ut bakfrå og vri spelet frå side til side. Viggo slite litt med å komme opp i presset og vi blir springane mykje imellom.

Loddefjord skapar nokon halvsjansar i starten av kampen, men får ikkje uttelljing før det er spelt 24 minutt. Då kjem dei seg fint gjennom på sin venstrekant og får slått eit innlegg på skrått ut, som blir styrt i mål ved første stolpe.

Loddefjord held oppe trykket og skapar fleire sjansar utover i første omgang, og Morten må gjere ei kjemperedning etter 40 minutt for å unngå fleire baklengs.

Vi byttar litt folk og formasjon rett før pause og dette får umiddelbart ein positiv effekt då vi kjem høgare i bana og kjem til fleire sjansar. Rett før dommaren bles til pause får vi ein corner som Anders legger inn på hovudet til Sondre som stangar inn 1-1 utlikninga. Dommaren bles til pause rett etterpå.

Andre omgang er det Viggo som startar klart best, og Øystein jobbar seg til ein kjempesjanse etter allereide 1 minutt.

Viggo held oppe trykket og vi kjempar Loddefjord ut av stilen. Dei blir pressa til å gjer feil og får ikkje spelt til å flyte. Samtidig er Viggo meir presise og tar overgangane raskare. Eit kvarter ut i omgangen er det igjen Øystein som får ein stor sjanse, men ei kjemperedning frå keeperen til Loddefjord hindra mål.

Viggo held oppe trykket og får fleire halvsjansar og ein del farlege dødballar. Etter 68 minutt slår Anders nok ein corner og denne gangen er Øyvind på plass å får krangla inn leiarmålet til 2-1.

Nesten rett frå avspark vinn Viggo ballen igjen og Martin spelar fint igjennom Per som setter ballen sikkert i mål til 3-1.  Få minutt seinare kjem Martin seg gjennom mot keeper og skyt mot lengste hjørne. Keeper får slått ballen vidare, men er Per på plass og setter inn sitt andre for dagen til 4-1.

10 minutt før slutt får Sjur ein kjempesjanse til å sette inn 5-1, men keeper stopppar skotet.

Loddefjord har lite å by på i andre omgang, men får eit frispark heilt mot slutten som blir skrudd inn på bakerste stolpe og heada tilbake over Morten inn i målet til 4-2.

Viggo vinn dermed etter ein veldig sterk andre omgang der vi er klart betre enn Loddefjord.