1-275 minMathopen
2-279 minSondre Sveen Harila
2-387 minMathopen

Flotte forhold for den første haustkampen for Viggo når Mathopen kom på besøk. Ein fyldig tropp med 3 debutantar var klare for kamp.
Berre 3 minutt var spelt når Marius blir spelt igjennom og setter ballen i mål til 1-0. Viggo held oppe trykket og vi skapar fleire sjansar i starten av kampen. Etter kvart kjem Mathopen meir med i kampen og dei skapar etter kvart fleire sjansar og er veldig farlege etter dødballar. Midtveis i omgangen får dei og utteljing når Viggo ikkje får klarert eit innlegg skikkeleg og dei kan sette inn 1-1. Stillinga held seg ut omgangen der begge lag har sjansar til å ta leiinga.

Andre omgang startar med sjansar til begge lag og kampen står å vippar. Begge lag skapar sjansar til å ta leiinga, men det er Mathopen som tar leiinga etter 75 minutt. Eit frispark blir slått inn på bakre stolpe og Mathopen får stanga ballen inn i lengste hjørne.
Viggo svarar kjapt og debutant Sondre S. stangar inn utlikninga på ein corner frå Anders.

Mot slutten går begge lag for sigeren og når Viggo blir brotne på veg framover, kontrar Mathopen inn sigersmålet. Viggo er kjempar for ei utlikning i sluttminutt, men får ikkje ballen i mål og tapar dermed sin første heimekamp for sesongen.