2-365 minOs
2-473 minOs
2-585 minOs
2-693 minOs

Flomlys kamp mot Os 3 ein fredagskveld, der eit forferdelig regnver prega oppvarminga og dei tidlege delane av kampen. Kampen startar jamt utan at nokon av laga klarar å skape nokon store sjansar. Os prøvar å spele seg meir ut bakfrå enn det vi gjer. Vi er meir direkte og spelar ein del lange ballar som vi jagar etter. Vi skapar ein del sjansar frå åpent spel, mens Os er farligast på dødballar.

Os får utteljing først etter ein corner der vi ikkje klarer å holde markeringane og dei kan stange inn 0-1. Viggo sler kjapt tilbake og etter ein corner hands ein Os spelar innanfor 16 meteren og det blir dømt straffe. Øystein er sikker og setter inn utlikninga som og er stillinga til pause.

Andre omgang startar jamt, men igjen er det Os som får utteljing først. Eit innlegg frå venstre blir heada inn i lengste hjørnet. Viggo slår tilbake få minutt etterpå, når Daniel svingar eit frispark mot første stolpe som ein Os spelar styrer i eige mål.

Utover kampen viser Os seg som det giftigast laget og dei scorar 4 mål til utan at Viggo klarer å redusere. Dei fleste kjem etter dødballar og Os viser seg som eit veldig godt lag på faste situasjonar.

Ein bra første omgang av Viggo blir følgt opp av ein dårleg andre omgang som fører til vi tilslutt tapar grovt mot Os igjen.