4-168 minRosendal
5-179 minRosendal
5-282 minSverre-Christian Myklebust

Årets lengste bortekamp var i Kvinnherad mot Rosendal. Ei stor grøn grasbana venta Viggobussen som ankom bana i god tid før avspark.

Kampen starta bra for Viggo og vi krigar inn eit mål etter berre 4 minutt. Rett etterpå har vi eit par farlege cornerar som vi kunne ha auka leiinga på, men så går det litt skeis for Viggo.

Vi gjer mykje enkle feil og mistar mykje ballar som vi burde ha hatt god kontroll på. Rosendal klarar å utnytte dette og scorar 3 mål før pause. Viggo klarar ikkje å få fleire mål i første omgang, vi blir unøyaktige i oppspela og avslutning vi kjem forsvinn stort sett utanfor mål.

I pausen er vi bestemte på at vi kan snu dette, men det er likevel Rosendal som kjempar best i andre omgang og. Dei skapar flest sjansar og er giftigare i avslutningane enn Viggo. Dei legger på til både 4-1 og 5-1 før Sverre får satt inn kampens siste mål som blir redusering til 5-2 cirka 10 minutt før slutt. Ein svak kamp av Viggo endar med tap og null poeng med tilbake på bussen.