4-249 minRadøy/Manger
4-354 minDaniel Leikvoll
4-458 minDaniel Leikvoll
4-563 minSjur Ness

Øs pøs regnvær venta Viggolaget på Manger torsdagskvelden. Me kjem greit i gang og me tar leiinga då Sondre får kriga inn eit langt innkast fra Sindre. 0-2 kjem då Are slår ein kårnar som Sverre uhindra kan stanga i mål frå 5 meter.

Etter dette er det lite som stemmer for Viggolaget. Dårleg press på ballførar, unøyaktighet i passningsspelet og personlege feil pregar resten av omgangen. 2 av måla Radøy/Manger skårar er på klåre personlege feil frå oss.

I pausen er me einige om at me må opp med innsatsen og ta meir ansvar på bana. Likevel får radværingane leggja på til 4-2 tidleg i andre omgang.

Etter dette fylgjer ein 10-minuttars periode der me er gode. Daniel L reduserer etter at me spelar oss fint i gjennom motstandarane sitt forsvar. Like etter header same mann i mål etter frispark frå Martin.

Sjur vert matchvinnar då han i kjent stil bryt seg ned langs høgresida før han dunkar ballen i mål frå skrå vinkel.

Dette var ikkje den beste kampen frå Viggo. Mange personlege feil og til tider lavt tempo trekker ned. Likevel er det sårs postivit at me klarar å snu det etter å koma to mål under tidlig i andre omgang. Me klarar også å holde på leiinga siste halvtimen sjølv om folk vert slitne.

Daniel spelte for fyrste gong i år og var positiv. Det samme gjeld for nykommaren Øystein som og var positiv.