0-10 68 min Per
0-11 86 min Ørjan
0-12 90 min Stian

Eit tent Viggolag møtte til kamp på Varden mot Vestkysten.

Kampen startar strålande for Viggo og allereide etter to minutt blir Sjur spelt igjennom og sler eit innlegg som endar med Daniel L. på bakerst stolpe som dunkar inn 0-1.

Etter 9 minutt får vi ein corner som Ørjan sler inn til Marius som stussar vidare til Olav som stangar inn 0-2.

Etter 21 minutt blir Sjur spelt flott igjennom av Sondre og scorar eit flott mål til 0-3.

2 minutt seinare er det Marius sin tur til å putte og stillinga er 0-4.

Etter 29 minutt setter Morten kjapt i gang Sjur etter ein corner imot. Sjur setter fart og kjem seg igjennom heile forsvaret til Vestkysten før han setter ballen imål til 0-5.

10 minutt før pause vinn vi ballen høgt og Martin chippar flott over keeper til 0-6 som og er stillinga til pause.

2.omgang startar som første og Viggo tek initiativet i kampen. Første målet i andre omgang kjem etter eit flott innlegg frå Sjur som Roger stussar vidare til Marius som setter inn 0-7.

Etter 58 minutt har Viggo fått corner og dommaren gir beskjed om det ikkje skal vere holding i feltet. Ein vestkysten spelar får ikkje med seg dette og holder godt rundt Hendrik, dommaren bles då straffe. Denne ekspederer Roger sikkert i mål til 0-8.

Etter 65 minutt kjem Ørjan igjennom frå midten og setter inn 0-9 til Viggo via ein Vestkysten forsvarar.

Tre minutt seinare får Viggo til eit bra angrep som endar med eit innlegg frå høgresida som Per stangar i tverrliggaren og ned bak linja til 0-10.

Etter 86 minutt får vi frispark på 18 meter og Ørjan skrur ballen nydeleg i lengste hjørne til 0-11.

Heilt på slutten kjem vi fint fram på venstrekanten og Ørjan spelar fint til Stian som får eit kjempetreff og ballen susar i lengste hjørnet til 0-12.