2-3 80 min
2-4 83 min
3-4 86 min Per
Flotte forhold på Viggo stadion tok imot avdelingsvinnar Søfteland. Før kamp legg Viggo ein klar kampplan, med å prøve å slå lange ballar mot Søfteland.
Allereide på den første ballen får vi utteljing når Marius og Roger stussar vidare Olav sin lange pasning til Daniel L. som setter ballen i mål til 1-0.
Viggo held oppe trøkket og vi styrer spelet i starten av kampen. Litt dramatikk etter blir det og tidleg i omgangen når dommaren må ha seg ein pause, og Tor-Eivind tar over dømminga ein periode. Midtvegs i første omgang får Søfteland frispark frå 20 meter. Ballen treff muren og detter ned i beina på ein Søftelandspelar som kan sette inn 1-1.
Stilling står seg inn til pause, etter ein jamspelt første omgang.
I andre omgang er det igjen Viggo som startar best og vi legg eit trykk på Søfteland. Vi får uttelling etter ein dødball når vi kjempar i feltet og landar med Roger som dunkar ballen i mål til 1-2.
Vi køyrer på av pressar Søfteland i skapar sjansar til å auke leiinga.
Søfteland får midtvegs i omgang ein overgang som dei tar langs høgrekanten og får spelt inn i feltet til utlikning 2-2.
Etter utlikninga er det sjansar begge veiar og begge lag kan ta leiinga.
Søfteland får 2-3 scoringa etter eit innlegg som Morten held, men blir skubba overenda av Søfteland spiss som setter ballen i mål. Det målet burde nok vore annulert.
Viggo satsar offensivt og Søfteland får sjansen til å auke til 2-4 etter innlegg frå vår venstre side. Viggo prøvar mot slutten og Per gir håp om poeng når han reduserer til 3-4 rett før slutt.
Men Viggo får ikkje fleire mål og kampen ebbar ut med 3-4 seier til Søfteland