3-1 48 min
3-2 60 min Hendrik
3-3 83 min Ove

Nydelege forhold på den nye store kunstgrasbana på Garnes. Ein tynn Viggo tropp forbereda seg til kamp og gjekk ut litt lavt i bana. Vi ligger kompakte bakover og hindrar Fri i kome til sjansar. Samtidig skapar vi lite framover og ballbesittelsen første kvarteret er nok klart i farvør Fri.
Etter om lag 20 minutt tar Ørjan ballen fint ned på midten og spelar ei presis pasning til Kristian, som elegant dempar ballen og spelar den flott vidare til Eirik. Eirik susar inn mot 16 meteren og dunkar ballen ned i hjørnet til 0-1 leiing til Viggo.
Utover omgangen har Viggo bra kontroll på det Fri, trass i at dei har mest ballinnehav. Vi lagar derimot nokon frispark utanfor sekstenmeteren og på overtid i 1.omgang får Fri uttelling på dette. Eit frispark frå Viggo sin venstreside blir stussa vidare av ein Fri spiss som er veldig langt inne i feltet og stillinga til pause er 1-1.

Andre omgang startar forferdelig for Viggo og Fri scorar på eit frispark ganske kjapt etter avspark. Eit par minutt etterpå rotar Viggo det til igjen slik at Fri kan auke til 3-1. Men Viggo gir ikkje opp trass i denne elendige starten på omgangen. Vi tar tak i spelet og holder meir på ballen enn vi gjorde før pause.

Midtvegs i omgangen får Sverre på venstrekanten og drillar av ein mann før han sler ei presis pasning på bakerste stolpe der Hendrik dukkar opp og setter inn 3-2 reduseringa. Viggo held oppe trøkket og vi pressar fram fleire cornera og frispark i farlege situasjonar. Etter 83 minutter omsetter vi sjansane når Anders sler ein presis corner som Ove kan stange i mål til utlikning 3-3.

Mot slutten av kampen har begge lag sjansen til å sette inn vinnarmålet og begge lag har situasjonar der det blir ropt på straffe. Men ingen av laga får noko uttelling og kampen endar 3-3.

Flott innsats av Viggo spelarane å snu minutta rundt pause til å få med oss poeng. Og igjen veldiggod innsats av dei som er med frå 7ar laget og bidrar godt i kampen.