2-2 35 min
2-3 39 min Roger
2-4 43 min Sjur
3-4 62 min

Viggo startar kampen best og  vi skapar fleire sjansar i starten og har overtaket i kampen. Vi blir og avblåst 2 gangar tidleg for tvilsomme offsidar.

Etter 12 minutt vinn vi ballen på midten og Sjur startar ett flott raid på høgresida. Han rundar forsvaret og sentrar til Daniel L som setter inn sitt første mål for Viggo.

Etter 15 minutt får Viggo ein corner på høgresida. Martin og Anders kombinerer fint og Anders kjem laus på omkring 20 meter og skrur ballen elegant inn i lengste hjørne til 0-2.

Viggo held oppe trykker utover omgangen og første halvtimen spelar vi god fotball og skapar fleire sjansar til å auke ledelsen ytterligare.

Dei neste 10 minutta kjempar Kalandseid seg inn i kampen igjen. Etter 31 minutt reduserer dei 1-2 etter ein innlegg frå sin venstrekant som blir stussa inn i lengste hjørne. Og etter 37 minutt kjem utlikninga til 2-2.

Etter 39 minutt setter Roger inn leiarmålet til 2-3 etter ein corner frå Viggo sin høgrekant.

Etter 42 minutt mistar Viggo ballen på veg framover og Kalandseid køyrer ei rask kontring på sin venstrekant, men avslutninga går like utanfor stolpen.

Etter 43 minutt vinn Martin ballen på midten og spelar igjennom Sjur som lobbar ballen over keeper i mål til 2-4. Det er og stillinga til pause.

2.omgang startar med 3 digre sjansar til Viggo og vi er uheldige som ikkje punkterer kampen i desse minutta. Kalandseid kjem meir med i kampen utover omgangen og kampen bølgar fram utover omgangen.

Etter ein times spel får Viggo nok ein sjanse til å auke ledelsen, når Roger tar eit kjapt frispark til Eirik, men ballen stryk tverrliggaren.

Etter 62 minutt kjem det redusering til 3-4, og det gir Kalandseid trua på poeng. Dei pressar bra på den siste halvtimen, men Viggo forsvarar seg bra. Mot slutten blir temperaturen på bana høg og det blir dommaren får nok å holde på med, men det blir ingen fleire mål. Viggo sikrar seg dermed årets første borteseier, etter ein kjempeinnsats av heile laget.